top of page

Acerca de

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Eko Ekobusiness.fi on vain yrityksille ja yhteisöille suunnattu verkkokauppa.

Kuluttajatuotteet löydät osoitteesta ekoekoshop.fi

Yritysasiakkaiden ja Eko Eko- Ekological and Ekonomical Solutions Oy:n välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti Suomen kauppalakia.

Tilauksilla ei niiden vahvistuksen jälkeen ole peruutusoikeutta. Jos kuitenkin on tehty virheellinen tilaus, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi tilauksen teon jälkeen (support(at)ekoeko.fi tai soita 0207698720 )

Jo huolituilla tilauksilla ei ole peruutusoikeutta. Käsittelemme kuitenkin mahdolliset peruutuspyynnöt tapauskohtaisesti.

 

Yritysasiakkaiden lisäehdot

 Eko Eko-Ekological and Ekonomical Solutions Oy ei vastaa tuotteen aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Eko Eko-Ekological and Ekonomical Solutions Oy:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

 

Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 7 päivän kuluessa asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Asiakaspalvelu henkilökuntamme auttaa sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä, joko sähköpostitse tai puhelimitse: support(at)ekoeko.fi Puhelin: 0207 698720

Voit täyttää myös alla olevan kaavakkeen yhteydenottoa varten. 

Palautusosoite:

Eko Eko Business
Eko Eko Solutions Oy
Kuninkaankatu 24 LT7
33210 Tampere

Yhteydenottopyyntö

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Kiitos yhteydenotostasi!
bottom of page