top of page

Live bio ja vihreä kemia

A&B Laboratorios de Biotecnología S.A.U. perustettiin vuonna 2001 biotekniikkaan pohjautuvaksi yritykseksi. Yrityksen toiminta koostuu innovatiivisten kemiallisten ja biologisten tuotteiden tutkimuksesta, suunnittelusta ja valmistuksesta tarjoten tehokkaita ratkaisuja puhdistukseen, desinfiointiin, teollisuuden kunnossapitoon ja vedenkäsittelyyn. Yhdistämällä puhtaan tekniikan ja bioteknologian A&B.n tuotteet tarjoavat innovatiivisia, tehokkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka lisäävät käytön turvallisuutta ja helpottavat yritysten toimintaa tiukentuvassa ympäristölainsäädännössä.

Dandelion Fields

Mitä tarkoittaa Live bio?

A&B Laboratorios lisää tuotteisiinsa entsyymejä ja mikro-organismeja korvatakseen haitalliset kemikaalit, kuten liuottimet biologisilla vaihtoehdoilla. Tällainen biologinen koostumus lisää tuotteen toimintakykyä ja tehokkuutta, tehden siitä jopa tehokkaamman kuin normaaleja liuottimia sisältävät vastaavat tuotteet.

Puhtaat teknologiat, kuten bioteknologia ja vihreä kemia, auttavat lisäämään arvoa tuotteillemme. Bioteknologian avulla hyödynnetään eläviä organismeja ja niiden osia tai ominaisuuksia niin tuotteissa kuin tuotantoprosesseissakin. 

Vihreä kemia perustuu turvallisiin, ympäristöystävällisiin ja taloudellisesti kannattaviin teknologioihin. Näin tuotteemme täyttävät ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset koko elinkaarensa ajan.

A&B:n palkinnot ja tunnustukset

A&B:n tuotteet ovat saaneet lukuisia tunnustuksia ja palkintoja työstään ympäristöystävällisempien ratkaisujen kehittäjänä. Alla osa palkinnoista ja tunnustuksia.

European Business Award for the Environment

2007-2008

 Basque Country section in the category of “Management for a Sustainable Development” and special commendation for the “Product for the Sustainable Development” category

Mountain Range

Eu- ympäristömerkityt tuotteet löydät EU:n ekolabel- tietokannasta.

Lisätietoa EU-ympäristömerkistä löydät eu-ympäristömerkki.fi sivuilta.

Kysy meiltä lisää A&B tuotteiden sertifikaateista myynti(at)ekoeko.fi tai suoraan asiakaspäälliköltäsi.

bottom of page