top of page

Kustannustehokkuus

Chameleon

MONIKÄYTTÖISYYS

Useimmat tuotteistamme ovat monikäyttöisiä. Tuotteemme toimivat hyvin erilaisissa olosuhteissa ja työtilanteissa.

Esimerkkinä DD 456, Entsymaattinen Puhdistusaine. Se sopii auton vanteiden puhdistukseen, raskaan teollisuuden hankaliin rasvanpoistotöihin, suurtalouskeittiön pintapuhdistukseen, auttamaan tahranpoistoa pyykinpesussa ja moneen muuhun kohteeseen. Ei siis ole ihme, että tuote on yksi suosituimmista tuotteistamme.

Yksi tuote, monta käyttökohdetta, paljon tehoa!

VAARATTOMUUS

A&B tuotteissa vaaralliset kemikaalit ja liuottimet on korvattu biologisilla vaihtoehdoilla. A&B laboratorion tekemä kehitystyö Live Bio-teknologian parissa on tuonut laboratorion kehitystyöryhmälle useita innovaatiopalkintoja ja tunnustuksia. Vihreän kemian edelläkävijänä ja yli 20 vuoden kokemuksellaan mikrobiologiassa A&B on pystynyt luomaan tuotteita, jotka ovat sekä tehokkaita että turvallisia.

Tuotteiden vaaramerkittömyys sallii tuotteiden varastoinnin, kuljetuksen ja käytön ilman erillisiä suojavarusteita. Yrityksille tämä tarkoittaa huimaa säästöä sekä aineellisissa kuluissa että henkilöstön suojakuluissa.

Empty Beach
Two joggers

SAIRAUSPOISSAOLOJEN VÄHENEMINEN

Koska tuotteemme ovat vaaramerkittömiä eivätkä sisällä lainkaan tai sisältävät vain rajoitetusti liuottimia, VOC% päästöjä tai muita herkistymiselle altistavia ainesosia, on henkilöstön altistuminen minimoitu.

Tämä tarkoittaa vähemmän sairauslomia ja pitkäaikaispoissaoloja. Terve henkilökunta on kaikkien etu!

TEHOKKUUS- AJANSÄÄSTÖ

Live Bio-tuotteiden entsyymit ja mikrobit hajottavat orgaanista likaa tehokkaammin ja kohdistetummin kuin perinteiset kemikaalit. Entsyymit kiihdyttävät puhdistustoimintoja jopa 1000-kertaisesti. Tämä tarkoittaa, että puhdistustyö sujuu nopeammin ja tehokkaammin. Esim. käyttämällä DD 474 lattianpesukoneen pesuainetta on koneen pesuteho moninkertainen verrattuna perinteisin puhdistusainein tehtyyn pesuun. Työntekijä käy nopeasti läpi isotkin lattiapinta-alat ilman toiston tarvetta.

Wind Turbines
Free Range Cows

YMPÄRISTÖKUORMITUKSEN VÄHENEMINEN

Käyttämällä Live Bio-tuotteitamme vähenee yrityksen aiheuttama ympäristökuormitus merkittävästi. Tuotteet ovat ekosuunniteltuja, joten niiden koko elinkaari on huomioitu valmistuksesta jätteenkäsittelyyn asti. Hyvin suunnitellut Live Bio-tuotteet tuovat yritykselle tietysti kustannussäästöjä, mutta samalla ne lisäävät yrityksen arvoa ekologisesti ajattelevana toimijana. Tulevaisuudessa lainsäädäntö on todennäköisesti kiristymässä myös puhdistustuotteiden osalta. Live Bio-tuotteittemme käyttäjänä sinun ei tarvitse olla asiasta huolestunut.

Ole mukana rakentamassa kestävää kehitystä!

bottom of page