AUTONPESUSETTI EKO

00033
€184.60
Autoilijan perussetti, jolla onnistut varmasti. Pese auton ulko- ja sisätilat turvallisesti ja tehokkaasti.
Varastossa
1
Tuotetiedot

SISÄLTÄÄ:

1. 10 litra kanisteri / tiiviste DD490 AUTONPESUAINE Liuotinvapaa autonpesuaine jolla erinomainen vaahtoavuus ja puhdistusteho. Perustuu biologisiin ainesosiin. Poistaa tehokkaasti hyönteiset tuulilasista. Erinomainen veden hylkivyysominaisuus. Ei vahingoita muovi-, kumi tai maalipintoja. Tuotteelle on myönnetty EU ympäristömerkki / sisältää pumpun Normaalisti 99€ (alv 0%)

2. 10 litra kanisteri DD456 ENTSYMAATTINEN PUHDISTAJA Pesee supertehokkaasti mm. auton vanteet ja muut öljy- ja likatahrat. ( maantiesuola, piki, terva). Pesee auton sisätiloissa penkinpääliset ja muut pinttyneet tahrat. /sisältää pumpun Normaalisti 99€ (alv0%)


3 . 750 ml SHINE KIILLOTTAVA PUHDISTAJA 2 kpl Shinellä kiillotat helposti kaikki kovat pinnat auton sisältä (mukaanlukien nahkapenkit!). Kauniin kiillon lisäksi varmistat että seuraava pesu on helpompi likaa hylkivän pinnoitteen ansiosta. Tuote on antistaattinen ja ehkäisee pölyn kertymistä.Lisävinkkinä: pyyhkijöiden käsittely Shinelle pidentää niiden käyttöikää samalla parantaen pyyhkimistulosta. Normaalisti 10€/kpl (alv 0%)


4. Rulla Bambu pyyhkeitä Kiillota sekä ulko- että sisäpinnat tällä kestävällä ja pestävällä bambupyyhkeellä. Ei nukkaa. Erittäin imukykyinen Rullassa jopa 1700 pyyhkeen käyttökertaa. Normaalisti 12,80€ (alv 0%)

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten